Idag var jag på utflykt. Lånade bästa vännens bil och körde till en plats jag aldrig varit på förut, ett nytt ställe.

Det var fint, finare än jag väntat mig. Och kameran var med (förstås) så det blev en hel del bilder. På roliga och annorlunda hus, bland annat! En utflykt var precis vad jag behövde just nu faktiskt. Jag har haft lite brist på nya motiv – kanske har ni märkt det här på bloggen också? Det har blivit mycket natur (höst) bilder det senaste. Inget fel i det, men kanske lite tjatigt i längden. Eller så är det bara jag som tröttnar på att fota samma saker, jag vet inte. Hur som helst, dagens utflykt bjöd alltså på nya motiv och det var riktigt roligt.

Just ikväll hinner jag inte gå igenom bildskörden, de bilderna kommer här på bloggen om någon dag eller två :)

IMG_7669

 

 

2 thoughts on “En ny plats

  1. Hmm… Rackarns nya mobiltelefon med ”rättstavning”. Bloggvärlden som jag INTE skrev i förra inlägget är ju helt skruvat… Bloggbilden är EXAKT vad jag trodde att jag skrev. :-/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: