En liten uppdatering ja, för det har varit tyst här ett bra tag nu. Den här våren har varit tuff, på många sätt. Mycket sjukdomar och dålig hälsa, tyvärr. Dåligt med energi och ork. Jag har varit tvungen att dra ner på tempot och fundera en del över vad som tar – respektive ger mig energi. Att fotografera är definitivt något som GER energi och glädje, och det tänker jag inte sluta med i första taget! Men ibland är det lätt att rusa på, särskilt med sådant som är roligt och sådant som man älskar att göra. Ibland behöver man lära sig hur viktigt det är med små pauser. Att inte göra allt på en gång. Att inte ha så höga krav på sig själv. Att låta kroppen och knoppen vila. Andas. andas. andas.

Och medan jag har övat på detta blev det plötsligt sommar. Sådärbara. Juni är en ljuvlig månad, med allt som spirar och blommar. Och jag känner att sommaren faktiskt kan komma att bli riktigt, riktigt bra! Jag hoppas jag ska kunna dela med mig av delar av den här på bloggen, men när tiden/orken inte räcker till så ligger instagram (och facebook) närmare till hands. Så för er som vill hålla er uppdaterade – kolla @kleveland_foto på instagram :)

Hoppas ni alla hade en fin midsommarhelg!

 

IMG_7715Min fina lilla sommartjej ♥

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: