Vitsippor + vacker mamma + lite skir vårgrönska = ett fint resultat och en glad fotograf :) Jag tycker det är så himla roligt med gravidfoto och är så tacksam för alla fina magar som jag får äran att föreviga med min kamera. Det är något alldeles särskilt med bebismagar, och för er som tvekar på om det är värt att fotograferas eller ej – gör´t! Det är ett minne för livet som man verkligen uppskattar att ha på väggen sedan när magen är long gone och småbarnsåren rusar på. Man glömmer så lätt. Hur det kändes, hur härligt och märkligt det var. En fin bild hjälper en att komma ihåg!

Tusen tack till fina Krista som ställde upp som modell, och grattis till lillebror som gömde sig där inne i magen! ♥

IMG_5143

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: