En ensam trana spankulerade runt och tutade här vid ån häromkvällen. Nära, men inte tillräckligt nära när man bara har ett trist 18-55 mm:s objektiv att plåta med… 


IMG_0780

Nej, jag kan ju inte direkt säga att jag blev nöjd med dessa bilder. Även kanadagässen simmar runt här i ån, bara ett stenkast bort, och jag har försökt att få bra bilder på dem med men det är ganska omöjligt. Har lovat mig själv att när tranorna dyker upp här nästa år så ska jag ha ett teleobjektiv att föreviga dem med. Det går ju inte an att ha fina fåglar såhär nära utan att kunna få vettiga bilder på dem!

IMG_0784

 

 

2 thoughts on “Trana på håll

  1. Tonen i bilderna är fin! Och sedan måste du veta att även fågelfotograferna med sina jätte-teleobjektiv tycker att det alltid fattas minst 100 mm. Oavsett. :-)

  2. I mina ögon är det jättefina bilder på en stilla sjö. Skulle kunna vara ett omslag till en CD med avkopplande musik :-) Fjäderfäet passar väl rätt bra där i bakgrunden. Men klart du ska ha ett tele!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: