Äntligen kan jag visa lite bilder från ett av bröllopen jag fotograferade i somras!

Det var en varm dag i juli som Emelie och Markus hade sitt fina utomhusbröllop. De hade också dop för sin lille son i samband med vigseln, så jag fick äran att föreviga inte bara en – utan två högtidliga tillfällen under en och samma dag. Så himla roligt!

Visst är de fina? Det var verkligen lätt att fotografera (bortsett från värme och envisa getingar…) för den lilla familjen var så söt tillsammans hela tiden. Massor av kärlek, alldeles så där naturlig och helt opretentiös, lyste om dem. Sådant blir man glad av!

Jag fick ungefär en miljon fina bilder från det här bröllopet så om ni vill se mer så kan ni kika in i det här albumet. Dessutom fick jag några häftiga och annorlunda bilder på bruden iklädd en mask från Venedig (tror jag?) som jag tillägnar ett alldeles eget blogginlägg. De bilderna blev liksom mera modellfoto än bröllopsporträtt, väldigt kul och lite oväntat. Jag älskar när saker och ting inte blir sådär ”typiskt” och traditionellt, utan lite spontant och annorlunda istället :)

IMG_7707

One thought on “Bröllop i det gröna!

  1. Vi är så glada att vi hittade en så professionell och kreativ fotograf i dig Jessica!
    Du fångade verkligen vår dag och dina fotografier förmedlar en känsla som berör och dröjer sig kvar.
    Tack för att du förevigade detta oförglömliga tillfälle och gav oss vackra minnen för livet!
    /Emelie och Markus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: