IMG_4346
IMG_4344

IMG_4316

Önskar er allihopa en riktigt härlig påskhelg!

3 thoughts on “GLAD PÅSK!

  1. Jag röstade ju inte på dig… Men det var ytterst nära att jag satte min markering på dina snygga bilder ;) Jag hade varit ute på morgonen och fotat tussilago i frost, (innan temat dök upp) men när vi gick vår stora långvandring med ryggsäck hela dagen fick jag till mina roliga gula stövlar på mågämnet ;) Hursomhelst anade jag att blommor skulle dyka upp och jag ville vända på det och göra något roligt :) Nu var det något speciellt med dina påskliljor! Du redigerade dem så vackert :) Det var en stor ära att få bli tvåa efter dig :)
    Kul tema du valt! Kan bli svårt… Jag har bestämt med en granne som skulle hämta mig halv åtta så skulle vi ut och rida… Men nu är jag lite orolig att hon inte dyker upp… Jag har inte ridit på över 30 år… Så jag har mina modiga bilder om hon nu kommer… En trevlig lördag!

    1. Härligt att du gillade temat :) själv vet jag inte ens vad jag ska fota för någon triss som passar, ordet ”mod” dök liksom bara upp i min skalle och jag föreslog det utan att ha nån egentlig idé om hur man kan skapa en triss utifr¨n det. Men det är kul med utmaningar! Blir kul att se om du fick till några rid-bilder, det låter himla spännande :)
      Tackar och bockar för berömmet för min gula triss, jag är fortfarande otroligt glad över att ha vunnit! Gillar att leka med redigeringen och få fram färger osv, det kan bli lite effektfullt och snyggt om man har tur. Tack för din kommentar här också, alltid uppskattat! Ha en fin kommande vecka :)

  2. Man måste le snabbare än blixten om man ska fota porträtt med Dogge. Det blev ju jättfina porträtt. Vad håller han på med när har blomman i munnen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: