IMG_1193 IMG_1199

Det kom inte förrän nu framåt kvällen, regnet. Som tur var. Innan dess hann jag ha en fotosession i Falköping, uppe på Mösseberg, tillsammans med en vän. Riktigt, riktigt roligt. Det var så fint där uppe på berget, och det är så otroligt grönt överallt nu! Intensiv, explosiv grönska. Det är härligt. Och det är härligt att sätta sig framför datorn och ha en drös med bilder att gå igenom. Älskar den känslan, det är alltid lika roligt och förväntansfullt.

På tal om regn – jag har fått höra ett par gånger från min moster att jag borde fotografera ute när det regnar. Moster tycks nämligen ha en svaghet för den sortens väder (det har inte jag). Så idag när jag kom hem och när regnet just slutat falla passade jag på att hala fram kameran och knäppa ett par dropp-bilder.

IMG_1209Håll till godo, kära moster ;)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: