Ja, här kommer bilder från Linde & Markus bröllop i början av juli. En dag som började ute i en fantastiskt fin bokskog och avslutades med glädje och bubbel på kyrktrappan i Tidaholm. Så vackert!

img_6797-2

Att fotografera i en tät skog innebär vissa utmaningar, och kombinerat med en rätt rejäl tidspress + barn som inte alls känner för att bli fotograferade =  jag blev lite svettig.

Men det gick! Och det blev bra och de är så fina tillsammans allihopa i den lilla familjen ♥

 

Jag är så otroligt glad att jag fick vara med på det här bröllopet. Inte bara för att det var fyllt av glädje och kärlek och värme, utan också för att det gav mig en rejäl boost i självförtroende när det kommer till just bröllopsfoto. Jag hade bävat för det där med vigsel i kyrka, på grund av kasst ljus, svårt att hitta bra vinklar och stressen att missa viktiga ögonblick. Men vilken lättnad efteråt; jag var helt hög på adrenalin och glädje när jag promenerade från kyrkan, och det var en helt grym känsla!

Så tusen TACK, fina Linde & Markus, för att jag fick äran att föreviga er stora dag! ♥

Fler bilder från bröllopet hittar ni här!

One thought on “Solsken, skratt & en massa kärlek!

  1. Du har löst uppgiften alldeles utmärkt! Härliga bilder och jag tar del av dem med stort intresse.

    Jag har ofrivilligt utsetts till bröllopsfotograf om några veckor då ett syskonbarn gifter sig och jag ska göra en heldagsplåtning. Är både nervös och orolig hur det ska gå till, allra värst är de uppställda bilderna med bröllopsparet och ev. porträtt. Jag har ingen erfarenhet alls av detta och har inte ens varit på några bröllop de senaste 25-30 åren. Letar inspiration och idéer bland andras alster och då är dina bilder riktigt, riktigt bra som förebilder. (Jag är nog allra mest orolig eftersom paret som ska gifta sig tydligt signalerar att förväntningarna är höga och att jag ska ha mängder med idéer om hur bröllopsbilderna ska arrangeras m.m. Detta trots att jag varit tydlig med att jag inte har koll på denna genre…) Wish me luck :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: