Hoppas att ni har en fin helg med bra väder och massor av god midsommarmat!

Här hemma har det varit ett lugnt firande, utan stång eller några små grodor. Igår blev det först lite spontan fotosession med min bror, han är riktigt duktig på att fotografera, även om han inte tycker att porträtt är det roligaste. Men jag övertalade honom att ta några somriga bilder på mig med magen, och med Doglas :)

IMG_2000IMG_1987

 

Önskar att jag var lika fotogenisk som Dogge, han blir minsann alltid bra på bild. Jag däremot…

IMG_2046

IMG_2036Så tack Patrik för att du ställde upp som fotograf – det är himla tur du har en stor dos tålamod. Och ett glatt humör ;)

IMG_2058

IMG_2062

Efter vår fotosession blev det dags att grilla, det är ju obligatoriskt så här på midsommar. Massa gott på bordet blev det, och massor av rester idag – tumme upp för det!
IMG_2105 IMG_2118 IMG_2121

Och idag blev det lite fika ute i trädgården, med jordgubbstårta och kaffe. Och inget regn! Att det blåser så kallt att mormödrar behöver behöver filt för att hålla sig varma spelar ju ingen roll, när solen är framme ska det banne mig fikas utomhus!

IMG_2145

IMG_2140 IMG_2136

Vi avslutade det hela med en alkoholfri skål för sommaren :)

IMG_2151

2 thoughts on “Glad midsommar!

  1. Ett härligt somrigt inlägg med allt från riktiga sommarporträtt till jordgubbstårta och grill. Det börjar se väldigt framtungt ut nu och jag gissar att det inte blir så många bilder tagna när du ligger platt på magen… ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: