Igår gick jag en promenad på Mösseberg med Doglas och pappa. Där finns en liten djurpark med diverse olika gårdsdjur; hästar, höns, kor, getter, minigrisar med flera. Det är svårt att få snygga bilder genom stängsel och nät, men jag lyckades komma tillräckligt nära en bagge och en myskand (eller myskanka kanske de heter?). Det lite disiga i kanterna på bilderna med mysankan kommer av att jag fotade genom öglorna i nätet. Kanske stör det lite, men jag tycker faktiskt det blev rätt snygg effekt. Och en himla snygg anka är det, med sina starka  färger och coola frisyr!

IMG_2357

IMG_2356-2

Jag kunde ju inte låta bli att leka i Lightroom lite, tycker själv den svartvita med endast ögat i färg är snyggast. Vad föredrar ni?

IMG_2356

Baggen är ju inte lika rolig i färgerna, så där blev det bara svartvitt. Han ville promt stå väldigt nära hela tiden, en riktig linslus.

IMG_2368

Men jag fick till en närbild som jag är rätt nöjd med. Den blev rätt cool, efter lite redigering.

IMG_2372

 

 

 

 

2 thoughts on “Orange eyes

  1. Mycket fina porträttfoton! Den mysko fågeln är ju fantastisk. Det var roligt att få se den i färg, men den svartvita var snyggast.

  2. Hej! Så fina bilder igen! Myskankan, som alltid så fastnar jag vid dessa svartvit / färgild -alternativen och kan inte säga vilken jag föredrar…hehe, men dt är intressant hur man fastnar i olika detaljer på dessa. Jag åtminstone. På färgbilden ser man ju förståss fågelns ståtliga färger och hans uppenbarelse över huvud taget. Men på den svartvita, fast man tror man ska se mest ögat och blicken, så lägger jag i alla fall märke till huden därunder, den, som får den att se lite förhistorisk ut :)
    Annars gillar jag baggen. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: