Här är några bilder från dopet vi var på i slutet av augusti. Ljuset i kyrkor är… ja, lite krävande. Och att försöka fota och hålla K nöjd samtidigt var lite krävande det med. Så bilderna blev väl därefter. Men ett par stycken är jag riktigt nöjd med, det är då prästen höll Nore vid dopfunten och upp i luften. Passande nog sken solen in och rakt på lille Nore just då. Ett tecken om att Någon där uppe välsignade den lille…? Glad som fotograf blir man i alla fall då de där fina ljusögonblicken dyrker upp. Speciellt om man som jag gillar svartvitt, för det blir liksom en bra effekt då. 

IMG_3739”Jag ser dig” Nore håller ögonen på mig…

IMG_3722

IMG_3749-2 IMG_3753

Efter själva doppet i vattnet bars Nore runt till församlingens beskådan. Alla ”åh”:ade och log, medan Nore gav dem den värsta sortens dryga 08-blick. Han var måttligt road…IMG_3758-2 IMG_3785

Men efteråt, i pappas famn, då var han rätt nöjd ändå den lille :)

IMG_3789-2

Tack för era kommentarer på mitt förra inlägg förresten! Uppskattar det, som alltid. Särskilt när det är en typ av bilder som kanske inte riktigt liknar det jag vanligen visar här. Lite mörkare var de ju som sagt, lite allvarligare.. Det var någon som hade efterlyst lite variation – det kommer! Jag har bara inte hunnit redigera klart alla bilder än men jag kan lova att nog kommer det att dyka upp ett par stycken till från samma fotosession. Det är bara svårt att hinna, med en liten i huset :) 

2 thoughts on “Shoot från ett dop

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: