IMG_4527-2

Ni vet folk som är så där kära att det är lite störande? Sådana är min mamma och hennes Magnus. Men de är ganska söta tillsammans, om man står ut med larvigheterna ;) och jag har länge sagt att jag ska ta bilder på dem ihop, som en försenad födelsedagspresent till mamma. Och för att det är roligt, förstås. Så igår passade vi på, när vädret var fint och träden lyste av höstfärger. Kaisa var duktig och sov i bärsjalen (tack gode gud för sjal – hur skulle man annars kunna genomföra en fotosession med en bebis som vill bli buren?) och det var bara aningen otympligt att fota med henne framtill. Men det gick bra, och bilderna blev mysiga! 

IMG_4533IMG_4537IMG_4552

IMG_4542 IMG_4544

Magnus har en gammal rostig cykel stående i trädgården som han ville ha med på bild, så vi testade oss fram lite med den. Kul med lite rekvisita!

IMG_4615

IMG_4648 IMG_4653 IMG_4661

IMG_4598

Och om det är någon gång man ska bli fotograferad så är det ju nu på hösten när färgerna sprakar!Dags för ny profilbild på fejjan kanske? Eller varför inte få fina bilder på familjen/kärleken/barnen att sätta upp på väggen och glädjas åt när vintermörkret kommer.

Jag längtar efter att få ge mig ut och plåta bland alla höstlöv så tveka inte att höra av dig om du vill bli fotad! :)

 

IMG_4517

2 thoughts on “Höstromantik… ♥

  1. jag får se till att komma ner dit snart så kan vi åka ut och fota ihop. även om jag är mer för landskap och sådant :P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: