IMG_9193

IMG_9202
Ann-Louise och Anders, nygifta och så fina tillsammans! Jag fick äran att ta porträttbilder just efter deras vigsel i stadshuset och jag tycker att det riktigt lyser kärlek om dem :) 

Vi fotade på Turbinhusön här i Tidaholm, en av mina favoritplatser. Och vi hade tur med vintervädret – det var lagom lätt snöfall och vitt överallt. Kallt men vackert!

IMG_9393IMG_9386

IMG_9365

IMG_9422-2

IMG_9405-2

Det var jätteroligt att få föreviga paret på deras speciella dag. Vill ni se fler bilder kan ni kika här. Jag hoppas på att få fler parfotograferingar framöver, det är så himla roligt att fånga kärlek på bild! Kanske blir det till och med bröllopsfoto detta år…? 

IMG_9543

Tack för att jag fick fotografera er! Jag önskar er all lycka tillsammans ♥

4 thoughts on “”Du är vacker som en ros min kära…”

  1. En mycket finstämd och harmonisk bildserie! Känslorna går inte att ta miste på och paret är fint i fokus oavsett var du placerat dem i de olika miljöerna. Bra jobbat!

    De svartvita bilderna tycker jag personligen landar allra bäst. Därmed inte sagt att det skulle vara något fel på färgbilderna. Det är trots allt en försiktig färgskala där det enda som riktigt sticker ut är rosorna. Återhållsamt runtomkring och starka känslor som får stå i centrum.

    1. Tack för fin feedback Lasse! Jag tycker ju som bekant mest om det svartvita, så kanske blir det att det där ”lilla extra” läggs på de bilderna… Men här tyckte jag själv att det blev fint med den vita snön också :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: