Förra veckan hade jag en riktigt rolig fotografering med två glada ungar – syskonen Vilmer & Izabella. Jag fotade deras mamma tidigare i år när hon hade gift sig, om ni minns de stämningsfulla bilderna i snön? Så det var väldigt kul att få fotografera hennes barn också!

IMG_3432

IMG_3469

IMG_3497-2

IMG_3525

IMG_3570-2

IMG_3783

Det sista försökte vi få bilder på barnen ihop med några av familjens hundar, men alltså det här med att få både hundar och barn bra på bild… det är inte helt lätt! Det blev lite kaos där ett tag, när unghunden gick bananas och resten av gänget också släppte loss. Varsågoda – jag bjuder på ”behind the scenes”-bilder som visar hur det kan se ut ibland, när allt liksom inte riktigt blir som man vill… IMG_3690-2

IMG_3708Men kul var det i alla fall! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: