Äntligen lite balbilder i min portfolio! Det blev en snabb fotografering med Ellen innan hon skyndade iväg i sin fantastiskt fina och väldigt rosa klänning :)

IMG_6980

Jag slår vad om att hon blev balens drottning!

Det kommer snart en till finklädd tjej här på bloggen, för jag har plåtat lite studentbilder!  Och sen har jag ju bilderna från min mors bröllop också; de ligger och väntar på att bli redigerade. Så många fina bilder, så lite tid… vilket lyxproblem det är, egentligen :)

 

One thought on “Balens drottning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: