Äntligen, här kommer bilder från Annas & Magnus bröllop i Baltaks kyrka i början av juni!

IMG_6586Det var både nervöst och stressigt. Det är verkligen inte helt lätt att få till bra bilder inne i kyrkan – men detta var ju faktiskt också min första bröllopsfotografering så jag försöker att inte vara för hård mot mig själv. Brudparet var dessutom tämligen stressade och jag fick nästan ingen tid alls för porträttfoton utanför kyrkan efter vigseln. Inte helt optimalt, men vad ska man göra. Gästerna väntade ju! Vi har hur som  helst sagt att vi ska ta en fotosession till framöver när de klär upp sig i sina fina medeltidskläder igen och kan posera i lugn & ro.

Om ni undrar vart mingel – och festbilder från bröllopsfesten är så kan jag meddela att det blev inga sådana bilder. Paret valde att skippa festen och bjuda på lite kaffe och fika i församlingshemmet efteråt. Och tyvärr har de bilderna som jag tog då försvunnit på något mystiskt sätt . Lite trist, men jag är glad att de andra bilderna i alla fall inte försvann i kaoset. Porträttbilderna är jag faktiskt ganska nöjd med, även om ljuset inte var det bästa (och det blåste halv storm…). Men de ser glada och kära och väldigt nygifta ut, och det är ju precis vad de är :)

IMG_6726

IMG_6717-3

Nu är jag sjukt sugen på att få öva mer på bröllopsfoto – så känner du någon som ska gifta sig och som vill ha bilder helt gratis så hojta till!

 

 

 

PS) …och så lite ”behind the scenes”-bilder, bara för att det är lite kul! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: