IMG_8542Det blev en liten brejk i allt fotande här nu det senaste. Sommaren är vacker, man vill ut och äventyra! Och ibland är det skönt att bara få fota för sin egen skull liksom, utan att ha något krav på prestation. Min blogg, mina bilder – så de får bli hur de vill. Har några inplanerade fotosessioner framöver så det är skönt att ta’t lugnt lite och ladda batterierna. Och det görs förstås bäst utomhus :)

 

 

Min lilla K i sin färgglada solhatt/keps. Hon blir så stor. Nu står hon, snart går hon. Det är märkligt hur man kan tillbringa 24  timmar om dygnet med en person och vara så nära hela tiden, och ändå helt plötsligt ibland se henne som på nytt. Vem är du? kan jag tänka, när hon sitter och pysslar med sitt. Vem är du och vem blir du?

IMG_8457 IMG_8497Hon växer. Vi växer.

Det är som det ska vara.

IMG_8549

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: