Jag har sett fram emot att få göra en riktig gravidfotografering med min vän Amanda sedan i våras, ungefär. Men det är svårt att få ihop scheman, väder och humör hos alla inblandade, så det har dröjt. Jag var nästan rädd att vi inte skulle hinna innan bebis bestämde sig för att titta ut. Men så för en vecka sen, då var det äntligen dags! Mitt ute på ett blommande blåklintsfält träffades vi, i alldeles för starkt solsken och bland typ tiotusen hungriga blinningar som ville kalasa på oss. Nackdelen med att ha fotosession ute på landet och en liten detalj jag totalt glömde bort när jag föreslog platsen. Men vad gör man inte för konsten! Amanda lyckades se harmonisk och lugn ut trots ettriga insekter, och jag lyckades få skärpan rätt trots att jag var tvungen att hoppa runt och slå vilt omkring mig…

IMG_8574

IMG_8639-2
IMG_8848-2

IMG_8988

Finaste vännen min ♥ 

(Det blev självklart några i svartvitt också. De kommer snart!)

One thought on “Där blåklinten blommar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: