Vännerna Annlouise och Amapola, som jag fotograferade för ett tag sedan. Min första porträttfotografering med både två – och fyrbenta modeller. Lite pirrigt var det allt, för jag vet ju att när man har djur framför kameran så kan det gå lite hur som helst. Men både häst och människa skötte sig så bra och jag är glad att få ha med dem i min portfolio!

Vackra Amapola som tyvärr har en skada som inte vill läka. Jag hoppas att dessa bilder kan bli fina minnen den dagen då hon inte finns kvar i livet längre. Jag tycker att de är så fina ihop. Det finns mycket kärlek mellan de två och det syns verkligen ♥

IMG_9739

”Jag är här, vid din sida” 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: