Nu auktionerar jag ut en fotografering på instagram, och allt går oavkortat till UNCHR:s arbete för att hjälpa flyktingar. Följ mig på @kleveland_fotograferar och lägg ett bud!

AUKTION FÖR BARN PÅ FLYKT! Barn ska leka i havet, bygga sandslott och plaska i vågorna. Barn ska inte dö i havet. De ska inte behöva spolas upp på stranden. INGEN ska behöva dö på det viset. Jag vill inte blunda för det hemska som pågår; jag vill bidra med det jag kan för att hjälpa människor på flykt. Inspirerad av @fotograflisamarie och andra fina människor bestämde jag mig därför för att använda det jag kan, nämligen att fotografera! Nu auktionerar jag ut en fotografering, och allt går oavkortat till UNHCR:S arbete för flyktingar. Auktionen sker här på instagram med start på 100 kr och avslutas lördag 12 september kl 21.00. Fotograferingen ni budar om sker under hösten/vintern 2015, är ca 60 min och ni får 5 högupplösta bilder digitalt från fotosessionen. Så KOM IGEN – BUDA PÅ! Vi kan alla göra någonting :) Dela gärna detta inlägg!

A photo posted by Jessica (@kleveland_fotograferar) on

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: