För ungefär en månad sedan fick jag finbesök från Stockholm och tillfälle att slipa mina gravidfoto-skills lite mer. Så kul! Min vän Victoria, som jag inte träffat på år och dag, kom hit och vi gav oss ut i friska höstvindar och härligt ljus för att föreviga hennes fina bebismage.

IMG_1417-2

 

 

IMG_1542-2Jag är så nöjd med ljuset och känslan i dessa bilder! Jag känner att jag börjar hitta ”mitt” uttryck mer och mer.

Vi fotograferade också ihop med en av de fina hästarna på gården; roligt men svårare att få det helt perfekt. Men trots lite stirrig häst så fick jag några stämningsfulla bilder.

Jag nåddes nyligen av den glada nyheten om att den lilla personen där inne i Victorias mage har behagat komma ut i världen nu – så jag passar på att gratulera familjen så mycket och önskar all lycka! ♥

(och så hoppas jag förstås på att få fotografera den nye familjemedlemmen när tillfälle ges!)

One thought on “Vackra Victoria i björkskogen

  1. Den första serien är så vacker. Hon ser ut som en fruktbarhetsgudinna som fallit ner från skyn. Det gnistrar och glimmar om henne :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: