Min lilla trollunge. Hon är så stor nu. Går nästan själv. Säger ”titta!”, ”där” och ”mamma”. Pekar och vill iväg, vill gunga, vill gräva och ta på skorna själv. Vill kramas och pussas med munnen så där härligt halvöppen så att det blir blött överallt. Och mitt hjärta smälter, tusen gånger om dagen. Minst. 

 

I helgen blir det någon annans barn som står framför kameran, och nästa helg är det dags för lite familjefoto! Det är full rulle med andra ord, och till alla er som funderar på om det är värt att lägga pengar på en fotografering säger jag bara: skynda att boka nu! Höstfärgerna har börjat spraka i träden, snart kommer den där härliga färgexplosionen och bilderna kan inte bli annat än bra :)

IMG_3617

One thought on “I löv you!

  1. Wow, det sprakar om henne. Önskar att jag och Nore var lite närmare, så vi också kunde få magiska höstfoton!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: