Idag har jag tagit det lugnt. Puh, vilken helg alltså. Först en begravning i fredags och sen intensivt bröllopsfoto-jobb igår. Jag känner mig lite utsliten, ärligt talat. Men gårdagen var rolig, om än något nervös. Och trots ett tämligen grått höstväder blev det många fina bilder! Nu väntar många timmars redigeringsjobb. Men först har jag en flytt att ta tag i. Vi ska flytta ut på landet – på riktigt. Ut från Tidaholm till ett litet hus, det är något jag verkligen längtat efter lääänge och det ska bli så skönt! Fast packningen och allt kånkande av flyttlådor kan man ju vara utan. Men jag tröstar mig med att jag vid det här laget har ett ganska trimmat bohag efter alla mina flyttar, så det är inte så värst mycket att packa ihop faktiskt. Tanken är att jag ska hinna få det mesta gjort den här kommande veckan, medan K är på dagis. Hm. Ja, vi får se hur det går…

Efter bröllopet igår passade jag på att få min käre bror/ assistent att ta lite bilder på mig (när jag för en gångs skull såg ordentlig ut) för att få nån bild att ha här på min presentation på hemsidan. Alltid kul med lite nytt och uppdaterat! Och så fick jag några bilder på mig och K också, det är inte fel det heller :)

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: