Hjälp vilka ögon den här lille herrn har! Helt fantastiskt blå! Står i härlig kontrast mot de höstiga färgerna runt omkring, eller vad säger ni?

Lille Arvid kom till mig för att bli fotograferad ihop med sin bror, men brorsan var inte helt pigg och ville inte alls vara med på kort så Arvid fick köra solo. Inga problem! Den här stilige herren satt och stod glatt modell framför min kamera, och så slank ett par löv ner också, av bara farten (till mammas förtret…)

 

Och så ett litet julklappstips!  Ge bort ett presentkort på fotografering! Alla som köper ett presentkort innan den 20:e december får 100 kr i rabatt, så passa på! Priser hittar du här och jag nås på mail: jessica.kleveland@hotmail.com :)

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: