Jag behöver jullov.

Den här hösten har varit intensiv. Det börjar kännas.

Jag vet så väl vad som behövs för att jag ska må bra, jag har fallit ner i stress-hålet så många ggr förr och jag har tagit mig upp igen. Lovat mig själv att jag måste se efter mig själv, ta hand om mig själv. Och nu är jag inte själv längre. Jag har världens gulligaste lilla unge att ta hand om. Att leka med, att krama, att läsa för och pussa på. Det är viktigt; viktigast av allt.

Så jag balanserar bäst jag kan. Så som vi alla gör. Ibland är jag mindre bra på det bara, och jag faller lite grann. Det är okej, jag balanserar vidare och det går bra. Men det ska bli skönt med lite ledighet. Faktiskt.

IMG_8366

 

PS) Håll utkik på min Facebook-sida & Instagram för det kan hända att det dyker upp nån trevlig liten tävling så här innan jul… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: