Jag hade ju en liten tävling i julas, om ni minns? Priset var en fotografering med vintertema, och det kan man lugnt säga att det blev! Familjen Hegnes kom hit i halv snöstorm (trots att jag försiktigt undrat om de var riktigt säkra på att vi skulle fotografera just den dagen) och vi gav oss ut i det väldigt vita landskapet.

IMG_8549

IMG_8555

Det blåste och det yrde och det var riktigt kallt. Barnen var väl (förståeligt nog) en aning skeptiska. Men allt går! Med en rolig snowracer, lite fart och skoj och varma vantar lyckades vi få upp humöret. Och jag tycker att det blev fina och väldigt vintriga bilder av det hela :)

 

 

One thought on “Vinnare i snö(storm)

  1. Vackert och stämningsfullt med snöfall! Jag gillar verkligen bilderna där barnen bjuder på avslappnade och smittande leenden. Bra fotosession där du lyckats fånga en behaglig känsla trots kyla och besvärliga vindar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: