Det är detaljerna som gör helheten. Ibland glömmer jag det. Tur då att det kommer fina kvällar med härliga solnedgångar och en känsla av vår i luften. Med en stund över så att man kan ta ungen i sjalen på ryggen och kameran om halsen. Gå ut och bara fotografera, allt och inget. Barmark på grusvägen och droppande istappar. Nyhuggen ved och grannens rufsiga hästar. Skita i om det blir bra bilder. Bara fånga detaljer.

Påminna sig själv om det lilla. Och bli glad.

 

 

5 thoughts on “Detaljer

  1. paul baranger 19 mai 2011 – 11:21 De la tenue orange en passant par le menu quotidien de DSK, tous les détails inutiles font l’objet de commentaires stériles de la part des médias, manquant totalement de bon sens aux fins d’alimenter des éditions spéciales sans réelles plus values.Merci à Comcrise de redonner un peu de hauteur aux débats et de privilégier l’analyse froide de cette affaire qui révèle certainement une crise beaucoup plus profonde : celle des mécanismes d’information et des faiseurs d’opinion.

  2. I am a number pertaining to volunteers together with running informed approach throughout our local. Your blog given people helpful facts so as to pics regarding. You have carried out an outstanding exercise and a few in our entire community could well be very happy to meet your needs.

  3. Enhorabuena por la página, tiene un diseño muy bueno, y la lectura de los acontecimientos que se van sucediendo es muy amena y agradable, tienes un estilo muy personal , sin duda va a ser una página que voy a visitar todos los días para ver si hay contenido nuevo.¡Saludos!Tu voto: 0  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: