Är det någon mer än jag som tycker att hösten gick alldeles för fort?  Nu är det plötsligt vinter (alldeles för tidigt, om ni frågar mig…). Men jag är glad att jag i alla fall hann med en familjefotografering medan höstlöven fortfarande lyste så fint – familjen Ronge kom på besök ända från huvudstaden för ett tag sedan!

img_0910

Ett kärt återbesök, eftersom jag fotograferade Victoria med fina magen för ett drygt år sedan (så här såg det ut då). Det är alltid roligt att få träffas igen, så att man kan få träffa den lilla personen som förra året befann sig inne i magen. Och en sån söt herre han var, lille A! Han har just lärt sig att gå (här med lite hjälp från föräldrahänder) och ville helst av allt traska fram och tillbaka på vägen :)

img_0965Varför vara still, när man kan gå? (och gå och gå och gå…)

Imorgon är det barnfoto med jultema som gäller, det ser jag fram emot!

PS) Det var länge sedan jag körde någon tävling. Kan hända dyker det upp en snart… håll utkik på min facebooksida så missar du inget ;)

One thought on “Fina familjen Ronge

  1. Hösten blev verkligen superkort i år. Det beror nog på att september blev en sommarmånad och att vintern kom redan i början av november. Tyvärr var oktober i huvudsak mulen och sval i mina trakter så ”där försvann den hösten”.

    Härliga bilder där motiven poppar fram. Bakgrunderna är ju precis så perfekta som man vill ha om hösten. De försiktiga höstfärgerna i lantlig miljö passar alldeles utmärkt i sammanhanget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: