Det är så fint ute nu, jag älskar vitsippor! Det har kliat i mitt fotofinger varje dag när jag åkt förbi  alla hav av blommor på väg till jobbet. Så idag gjorde vi en liten utflykt,  när alla måsten var avklarade.

(Fre)dagen till ära hade K fått ny väska och ny mössa (tusan också att hon valde den med ett grällt papegoj-mönster…) och dessa två var naturligtvis tvugna att vara med under fotosessionen om det över huvud taget skulle bli tal om några bilder… Nåväl, bäst att rätta sig efter modellens vilja. Hon var trots allt den enda jag hade att tillgå den här eftermiddagen.

Visst är det något magiskt med vitsippor? Den där täta, vita mattan de bildar ute i skogarna. En alldeles särskild känsla, skört men starkt på samma gång och man vill liksom bara vandra ut – iväg! – i havet av blommor…

 

IMG_4296

Avslutar lite påpassligt med ett tips: vill man ha fina (vår)bilder så är det nu, nu, nu man bör ta dem! Vädret må vara lite opålitligt men ljuset är härligt och färgerna underbara. Ni är varmt välkomna att höra av er om ni vill boka in en fotografering!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: