För ett tag sedan fick jag träffa och fotografera Zoey. En stark liten tjej som föddes med ovanlig anemi (blodsjukdom) vilket har gett en tuff start i livet. Hennes gudmor deltog i en av mina tävlingar på facebook och skrev en sådan fin motivering, så även om familjen inte vann så tog jag kontakt med dem. Vi träffades för ett tag sedan, mitt ute i ett hav av vitsippor. Faktiskt var det så mycket vitsippor att den lilla modellen i fråga nästan försvann ner i grönskan. Det är inte lätt när man är liten! Men bra bilder blev det ändå till slut, och jag är så glad att jag fått träffa den här lilla fina tjejen och hennes familj :)

IMG_4423-2

IMG_4426-2

IMG_4487

One thought on “Söta Zoey

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: