Ljuset är tillbaka. 
Och jag är tillbaka, efter att ha varit sjuk en dryg vecka. 
Jag är fortfarande förkyld, men i alla fall lite piggare. 

Och det hjälper förstås att mamma är här och hälsar på. Att gå på promenad i solsken och snödropp är fint det. Jag vet inte varför, men det känns som om jag längtar mer desperat efter våren i år. Det känns som om jag (kanske vi allihopa?) behöver den mer än någonsin. 
Så nu håller vi tummarna för att solen fortsätter skina och smälter bort all snö.

knoppar som väntar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: