IMG_5002
Trotsar den dumma ryggen och tar fram kameran. Jagar bort den rastlösa, hopplösa känslan i kroppen en stund. Kroppen som inte riktigt orkar just nu. Den är trött. Jag är trött på den. Eller bara trött, jag vet inte.

Men sommaren är här och det är vackert. Jo. Det är det! Kvällar som denna. Jag har längtat efter sommaren (det har vi väl alla?) och det hjälper faktiskt att fotografera den, i all sin enkelhet. Blommor i kvällsljus, inte mycket att skryta med nej, men det hjälper till att få upp humöret en smula. Och jag ser fram emot att kunna fotografera som vanligt igen. Snart, snart.

Hoppas ni mår gott i sommarkvällen allihopa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: