Här har vi haft midsommarfirande i sol och värme – inte regn och kyla! hjälp vilken chock! Vi firade lugnt hemma hos min mor, med god mat och trevligt sällskap. Passade på att fota lite också, bland annat lite porträttbilder på min mor tillsammans med sin Magnus. De firade sin första bröllopsdag för ett tag sedan och ville ha lite nya bilder. Bra tillfälle att värma upp parfotograferingsmusklerna inför bröllopen som kommer i juli :) Sen fotade jag förstås min lilla blomstertjej också, ihop med mormor ute i hagen. De är lika, de där två ♥

Hoppas att ni har en underbar midsommarafton!

IMG_6018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: