… ”här står jag nu och väntar i ett regn som skvätter!” 

Siw Malmkvists gamla slagdänga passar ypperligt för att beskriva vädret idag. Och igår. Och som jag hoppas att det ska ändra sig. För om ett par dagar smäller det, och jag vill ha alldeles alldeles perfekt fotoväder!

Någon som vet hur man får respons från vädergudarna? Tips mottages tacksamt!

IMG_6232

 

One thought on “Regnet det bara öser ner och jag är så blöt om både skor och strumpor

  1. Jag tycker först och främst att det är en alldeles charmant bild på den lille skogsvandraren. Sydvästen ser ut att behövas och den lilla plasthästen i handen är en underbar detalj.

    Att böna och be funkar tyvärr inte vad gäller väderleken. Dansa är väl bara förknippat med regn (då tänker jag på ”regndans”). Du får ta bondepraktikan till hjälp, där kanske det finns något knep?! Jag önskar oavsett väder lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: