Familjefoton är ju en perfekt present till far – och morföräldrar. Funderar ni på att ge bort bilder så kan jag varmt rekommendera att låta mottagaren själv få välja ut de bilder hen vill ha. Så gjorde familjerna som jag fick äran att fotografera för ett tag sedan och farmor som fick bilderna i födelsedagspresent tyckte det var toppen att få titta och välja själv de foton hon tyckte bäst om :)

Jag har inte gjort så många ”storfamiljsjobb” (dvs när det är fler än en familj inblandade) så jag är glad för de chanser jag får att öva på det här med snygg uppställning och konsten att få alla att se glada och nöjda ut. Inte helt lätt,  men himla roligt och alltid härligt att få fota många glada barn tillsammans!

IMG_5252

Bröllopet igår var förresten fantastiskt roligt och så himla fint! Aningen svettigt, det ska jag erkänna, eftersom det typ var årets varmaste dag… men helt klart en riktigt bra dag att ha ceremonin ute i det gröna. Jag har ungefär en miljon bilder att redigera nu efter två fina bröllop, men det är ju faktiskt nästan det roligaste av allt ;)

 

One thought on “Fina familjer!

  1. Det är väldigt trevliga bilder i ett tajt format som ändå avslöjar en trevlig och rofylld omgivning. Ljuset är nästintill perfekt och jag gissar att en lätt molnighet var väderleken som gällde då fotograferingen ägde rum.

    Jag håller med om att redigeringsjobbet är kul. Nu har jag ju aldrig gjort något betalt fotojobb så jag kan inte sätta mig in i hur den pressen kan påverka men när man sitter med urvalet (spännande) och därefter tillsnyggandet av bilderna är det riktigt avkopplande. När alla bilder är klara kanske man är ”mätt” på dem men det släpper och sedan kan man se på bilderna med förnöjsamhet (allra helst om mottagaren blivit nöjd).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: