IMG_7323Nu har vi haft födesledag och kalas. Min lilla (?) onge har blivit 2 år. Det är stort, faktiskt. På något sätt större än 1 år, jag kan inte riktigt sätta fingret på varför. Men 1 år är ju fortfarande så…litet. Två år, det är stort. Ingen liten plutt längre. Utan en stor unge. Som säger vad hon tycker, vad hon vill och vad hon tänker. Min lilla trollunge, så bra och fin hon är ♥ 

Måste bara få skryta lite med hur lyckad den egenhändigt bakade tårtan blev – glutenfri med blåbär och vinbär som vi plockat själva. Jag har faktiskt inte lyckats åstakomma någon tårta själv från scratch tidigare utan alltid fuskat med färdiga tårtbottnar. Men den här gången fanns inga färdiga att tillgå och då blev det eget. (Det här receptet till tårtbotten använde jag) Faktiskt mycket gott!

Och ett sådant väder vi fått! Kalaset hölls ute i trädgården och i skuggan eftersom ingen pallade med solen. Nu snarkar K sött och jag packar väskan inför morgondagens bröllopsfotografering. Utomhusbröllop, det ni! Jag hoppas att det dyker upp lagom mycket moln på himlen och att vi får en härlig dag!

Kika gärna på min instagram för lite ”behind the scenes”-bilder under morgondagen ;)

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: