Nej, jag vet att många tycker att sommaren inte är slut än. Rasa inte över detta inlägg, please? Men för mig och min lilla familj är sommaren slut den här veckan. Nu börjar förskola och jobb. Vardag. Jag ser inte alls fram emot tidiga mornar och stress hit och dit för att passa alla tider. Sommaren har varit så skön. Visserligen intensiv, med en rastlös tvååring att underhålla 24/7. Men ändock. Ledighet och bad och lagom långa sovmorgnar.

Men hösten är fin den med, och en av de bästa (om inte den allra bästa?) tiden att fotografera! Jag ser fram emot en sprakande höst med nytt jobb och förhoppningsvis många roliga fotograferingar :)

 

IMG_6068Ett ögonblick av stillhet vid sjön…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: