Wow alltså, den här mamman levererade verkligen! Trots trist väder och en smärre myrinvasion så körde hon järnet. Det blev så himla fina bilder, och i flera olika stilar. Några mer ”typiska” gravidbilder, som de jag visar i den här inlägget, men även en del annat. Ni kommer att få se mer av Kristina  här på bloggen (och på instagram) framöver och så kan ni alltid kika in i portfolion där jag kommer att lägga upp lite nytt från denna session.

IMG_8564

IMG_8572

IMG_8646

IMG_8668Mama. with attitude.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: