Passande rubrik, så här i väntan på jul. Fast i det här fallet handlar det om en väntan på bebis :) Fina Magdalena som jag inte träffat sedan grundskoletiden dök upp i trakterna och vi bokade in en spontantfotografering. Vilken tur! För bilderna blev bra och så mycket min stil.

I ♥ them. Det behöver liksom inte vara ljust och fluffigt bara för att det är gravidfoto – det avskalade, naturliga och nakna är nästan vackrare (tycker jag). Som kontrast blev det några riktigt färgsprakande bilder utomhus också, och de kan ni se här. Men som sagt, jag diggar verkligen dessa bilder. Vad tycker ni?

img_1434-2

img_1519

Den sista bilden hör egentligen inte till serien. Den är ju redigerad väldigt ljust, i sk. high key, men jag tycker att det på något sätt förmedlar den där väntande känslan ändå. Och så är Magdalena så otroligt vacker, så jag bara måste visa!

Själv väntar jag på friskare tider, och helst innan julafton. Här har varit sjukstuga lääänge nu och jag är så trött på eländet. Ska försöka att rycka upp mig lite här i veckan och posta lite fler bilder från min juliga session med de söta syskonen. Om jag inte drunknar i snor, vill säga. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: