Hoppas att ni alla haft en fin julhelg!

Här har det varit ganska snorigt och hostigt och allmänt trött. Det blev därför inget julkort här på bloggen från mig, har inte funnits tid eller ork att försöka organisera förkylt barn och juliga saker för att få till en bra bild. Jag vet inte om det är årstiden eller den här envisa förkylningen, men jag känner mig sååå trött. Men nu går vi mot ljusare tider, och solen har visat sig flera gånger det senaste. Det piggar opp! Vi hittade några vinteräpplen i ett träd ute i skogen när vi jagade julgran, flera ätbara och riktigt fina. Sådant piggar också opp. Särskilt kaninerna och hönorna blev glada, för de fick juläpplen. I övrigt har det inte varit så mycket action här, vi har mest strosat runt i pyjamas. Och det är väl inte helt fel, egentligen. 

Men mer spännande tider väntar, för snart är det nytt år! Jag har redan fått två bokningar för bröllop nästa sommar (kan man annat än älska människor med framförhållning?) och jag är så sjukt pepp! Redan :) Och denna vecka, som en slutkläm på 2016, hoppas jag få till en fotosession med fina Sanna. Det blir kreativt, kan jag lova. Bara den här eländiga förkylning släpper. Och solen kommer åter.

Kanske lyckas jag hinna få till nån slags årskavalkad av bilder, eller  årskrönika av nåt slag. Vi får se. Lev lugnt i mellandagarna nu (och våga vägra rea!)

 

 

One thought on “Juläpplen och blå himmel

  1. Visst betyder solsken från en molnfri himmel mycket för välbefinnandet. Nu i slutet av december har det passerat ett par månader som helt normalt brukar bjuda på väldigt lite av den varan. Själv har jag genomlidit den andra rejälare förkylningen inom loppet av en dryg månad och kan bara konstatera att tröttheten är påtaglig. Kanske är immunförsvaret lite svajigt och jag passar på att få frisk luft under jul- och nyårshelgens lediga dagar.

    Fin samling bilder du visar upp i inlägget. Och det låter toppenkul för dig att redan ha ett par bröllop att se fram emot när sommaren kommer. Det håller andarna igång! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: