Okej, jag erkänner. Jag är sämst på att välja ut bilder, det är alldeles för många som jag tycker om. Jag hade en tanke om att få till 12 bilder, en för varje månad. Men nä, så blev det inte. Det blev helt enkelt en blandning av bilder fråndetta år.  Som fotoår sett tycker jag 2016 varit strålande faktiskt – jag  känner att jag hittat en trygghet i mitt fotograferande. Framförallt vad gäller bröllop, som jag faktiskt var lite rädd för förra året. Nu vet jag att bröllop är utmanande på sitt sätt, med tidspress och nervositet, men att det är också är fantastiskt roligt! Jisses, vilka adrenalinkickar man får av att fotografera bröllop alltså. Så jag vill rikta ett extra stort tack till de två underbara brudpar som jag fick äran att fotografera i somras, att få vara med på era bröllop gav mig så otroligt mycket! Men förstås - tack till alla jag fått ha framför min kamera under detta år! Tänk att jag fått träffa så många härliga människor – stora som små ♥ Jag hoppas det blir ännu fler nästa år!

Jag kan även glädjas åt att min drömobjektiv under detta år hamnat i min kameraväska (hurra!) och att det faktiskt är så bra som jag hade förväntat mig. Det ser på det stora hela lovande ut inför nästa år; jag känner mig väl rustad och jag tänker fortsätta att utmana mig själv och jag tänker banne mig utvecklas. Så bring it on 2017! 

 

GOTT NYTT ÅR ALLA VÄNNER!

 

One thought on “Tack 2016!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: