Ingela & Jonas.

En riktigt råkall och grå dag, men så mycket värme och kärlek jag fick framför kameran med dessa två. Sjutton år tillsammans och ändå så kära, det tycker jag är något att imponeras av. Quarterhästen Jason var också imponerande i sin roll som statist; lugn & cool och tämligen samarbetsvillig. Dessutom väldigt fin! (ja, jag blev nog lite kär…) Det var en himla rolig fotosession, och jag hoppas få fler parfotograferingar med något ”tema” – det är superkul och ger en härligt personlig känsla i bilderna!

”Find a heart that will love you

at your worst,

and arms that will hold you

at your weakest”

IMG_4499-4

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: