Ja, så var det påsk igen. Och våren är väl här, tycker jag i alla fall. Fast någon vidare värme är det inte idag. Och vi har just haft en släng magsjuka, så jippie liksom. Men idag var K i alla fall lite piggare, och vi klädde ut oss till påsk-kärringar en stund och gick ut för att fota lite. Katten Bodil följde med så klart. Och hon var faktiskt mer samarbetsvillig än K just idag. Det är inte lätt att fota en 2.5-åring… 

Som någon möjligtvis noterat har bloggen inte uppdaterats på ett bra tag nu. Jag har varit lite under isen och inte fotograferat så mycket, energin har legat runt nollstrecket och kameran har liksom bara känts som en börda, inte ett nöje. Då är det bättre att låta den vila ett tag, tills inspirationen och lusten kommer tillbaka. Den börjar nog göra det nu, tror jag. Våren brukar ju ha den effekten.

(eller jag hoppas på det, om inte annat!)

 

Glad påsk på er!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: