Det är vad vi har pysslat med idag. Ja, alltså bara här hemma. Och utan några gäster (förutom herr leksaksgiraff).

Vi håller oss i karantän för tillfället och det blir lite långtråkigt, minst sagt. Vädret är kallt & trist så ute vill ingen vara. Så jag kom på att vi leker lite kalas. Påsk-kalas! K gick med på idén och vi blev båda glada när vi upptäckte att den fina klänningen (från underbara anive for the minors) som vi köpte för typ två år sedan fortfarande passar! Hurra för mig som alltid köper för stora barnkläder.

Sen kastade K fjädrar hej vilt omkring sig. I typ tre minuter, sen var det inte kul mer. Men fin är hon ändå, min bestämda lilla påskdrottning! (eller prinsessa, om man så vill). Världens bästa lilla modell. Det är inte fy skam med sådant fint sällskap på påskafton!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: