Vi är så glada att vi hittade en så professionell och kreativ  fotograf i dig Jessica!
Du fångade verkligen vår dag och dina  fotografier  förmedlar en känsla som berör och dröjer sig kvar. Tack för att du förevigade detta oförglömliga tillfälle och gav oss vackra minnen för livet!

Emelie & Markus (bröllop)

 

Jag är så himla nöjd med allting! Så proffsig i alla avseenden; från första kontakt, genom fotografering, redigering, publicering och jag känner verkligen att bilderna blev precis vad jag ville ha! Hade lite dåligt med egna idéer, men de få jag hade lyssnade du på och gjorde underverk av. Resten som var dina idéer blev ännu bättre; hade verkligen inte kunnat önska mig mer! Jag rekommenderar dig gärna varmt som fotograf till andra. Tack för en minnesvärd dag och många vackra bilder som jag kommer njuta av resten av livet!!

Magdalena (gravidfoto)

 

Vi är väldigt nöjda med våra bilder. Du verkligen lyssnade på våra förslag och du gick dom till mötes. Du var bra med att ge förslag och våran dag blev perfekt. Jag kan absolut rekommendera dig som fotograf till andra. Och vi kommer att välja dig igen till andra jobb. Vi är nöjda med bilderna.

Marie & Per (bröllop)

 

Härliga bilder! Du har fångat fina ögonblicksbilder, naturliga, annorlunda och ibland, riktigt roliga! Tack för att du förevigade vår bröllopsdag!

Anna & Magnus (bröllop)

 

Jessica fotade min stora mage i björkskogen. Hon fick mig att känna mig bekväm och naturlig – något som inte är helt enkelt när man ska posera halvt naken. Resultatet blev sedan jättebra. Jag känner mig vacker på bilderna och ljuset och bakgrunden blev perfekt! Jessica har varit väldigt inlyssnande genom hela processen och vi provade oss tillsammans fram till vad som skulle bli ett bra resultat. Tveka inte på att anlita henne!

Victoria (gravidfoto)

 

Bilderna blev verkligen över förväntan. Tycker verkligen att Jessica lyckades fånga våra personligheter i bilderna och bilderna har verkligen ”det ” Lite ovanliga och vackra bilder samt en duktig och noggrann fotograf som är mån om sina kunders önskemål!

Josefine (barn & familjefoto)

 

Fler omdömen

Jag tycker fotograferingen gick väldigt bra, det var kul. Bilderna blev bra både i färg och svartvitt. Jag skulle rekommendera dig som fotograf till andra för du tar mycket bra bilder och kommer med förslag på hur bilderna ska se ut på bästa sätt.

Elin (porträtt & studentfoto)

 

Jag är väldigt nöjd med båda fotograferingarna. Du lyssnade på mina idéer och förverkligade mina tankar.Bilderna blev fantastiska. Jag kommer garanterat att boka fler fotograferingar, och rekommenderar dig varmt till andra

Annlouise (bröllopsfoto & barnfoto)

 

Bemötandet var strålande från början till slut, inte bara trevligt utan även kreativt. Bilderna blev riktigt underbara, kan inte vara nöjdare.

Tobias (familjefoto)

 

Fick ett väldigt bra bemötande och allt kändes väldigt bekvämt. Bilderna blev långt över förväntan

Lisa (babyfoto)

 

Jättebra bemötande och vi kände oss trygga med dig som fotograf. Bilderna utstrålar glädje, bus och höstkänsla, är supernöjd

Tina (familjefoto)

 

Du har förmågan att ta fram den bilden jag hade i huvudet, hur jag ville att det skulle se ut, och sen göra verklighet av den (…) du har inte bara lyssnat på mina idéer, du har förverkligat dom. Bilderna blev fenomenala, jag är jättenöjd.

Daniel (familje - och porträttfoto)

 

Vi är så glada för de fina gravidfotona. Jessica gick in för uppdraget med inlevelse och skapade stor variation på kompositionerna, och utnyttjade ljus och skuggor på ett fint sätt. Vi hade dessutom riktigt rolig, så det blev mycket glädje i bilderna. Stort tack!

Pelle & Martha (gravidfoto)

 

Att ha en egen fotograf till min hemsida kändes lyxigt. Jessica var lyhörd och kreativ. Jag är imponerad av hur hon på bild lyckades fånga den känsla och det budskap jag vill förmedla.

Maud (illustrationer till hemsida samt porträttfoto)

Lämna ett omdöme här!

Beskriv gärna:

  • Vad Du tycker om bemötandet? (både före-, under-, och efter fotograferingen) Lyssnade jag på Dina idéer & förslag?
  • Hur Du tycker att bilderna blev? Som förväntat/ bättre eller sämre? 
  • Om Du är nöjd? Kan du rekommendera mig som fotograf? 

Fyll i formukäret nedan. 

Stort TACK för att du hjälper mig att bli en bättre fotograf!